Меню сайту
Онлайн школа
Медіацентр
Абітурієнту
Все для ПК
Корисні програми
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Пресональний Комп'ютер » Статті » Що таке режими очікування і сплячий?
Що таке режими очікування і сплячий?
RAFДата: Неділя, 02.01.2011, 00:22 | Сообщение # 1
Сообщений: 55
Репутация: 0
Offline
Операційна система Windows XP підтримує два особливі режими економії електроенергії, розрахованих, в першу чергу, на використання в переносних комп'ютерах, які живляться від акумуляторів. Режим (standby), очікування, — це режим зниженого енергоспоживання. У цьому режимі відключаються монітор і жорсткі диски, знижується, якщо можливо, енергоспоживання інших компонентой комп'ютера. Проте поточні дані зберігаються в оперативній пам'яті. При натисненні будь-якої клавіші або при русі миші комп'ютер практично миттєво активізується і готовий до продовження роботи.

Сплячий режим (hibernation) — це режим повного відключення електроживлення, але із збереженням вмісту оперативної пам'яті на жорсткому диску. Подальше включення комп'ютера відбувається як завжди, але замість ініціалізації операційної системи виконується відновлення її стану на момент переходу в сплячий режим, що дозволяє продовжити роботу в точності з того місця, де вона була перервана. Не всі програми успішно переносять перехід в сплячий режим — при відновленні стану комп'ютера можливе негайне аварійне завершення таких програм.

Щоб перевести комп'ютер в режим, очікування або сплячий, дайте команду Пуск > Вимкнути комп'ютер, а потім клацніть на кнопці режим очікування, відповідно, Сплячий режим). Вікно містить лише одну з цих двох кнопок залежно від поточних налаштувань і системи. Змінити вигляд кнопки можна за допомогою клавіші SHIFT.

Україна
Форум » Пресональний Комп'ютер » Статті » Що таке режими очікування і сплячий?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Міні профіль
Пошук
Міні-чат
50
Статистика

На сайті сьогодні були:

Наше опитування
Якими мають бути функції класного керівника?


Всего ответов: 110
Всего голосовало: 110
м. Червоноград