Меню сайту
Онлайн школа
Медіацентр
Абітурієнту
Все для ПК
Корисні програми
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Професії » Профорієнтація - професії » Оператор компютерного набору і верстки
Оператор компютерного набору і верстки
AresДата: Четвер, 13.05.2010, 23:29 | Сообщение # 1
Сообщений: 9
Репутация: 1
Offline
Оператор комп'ютерного набору, оператор комп'ютерної верстки Термін навчання 3 роки (після 9 класів).

Учні, які навчаються за даною професією на уроках теоретичного та виробничого навчання під керівництвом викладачів та майстрів виробничого навчання вивчають повний пакет програмного забезпечення, що гарантує фахово виконувати роботу з набору текстів, оформлення ділових документів, створення брошур, журналів, книг, газет, рекламних проспектів, візитівок, відеокліпів. презентації Wеb-сторінки.
В процесі здобуття професії учні виконують реальні практичні завдання в професійних текстових редакторах, редакторах електронних таблиць, в системах управління базами даних, професійних графічних редакторах, комп'ютерних видавничих системах, вивчають правила користування електронною поштою та Internet.
Завершальний етап навчання - захист своєї дипломної роботи, яка являє собою готову публікацію (газета, журнал, брошура) створену власноруч.
Випускники з даної професійної можуть працювати у видавництвах, рекламних агенствах, органах державного управління, в поліграфічних компаніях, займатись цифровим фото, створювати рекламні відеокліпи на телебаченні
Продовження навчання: академія друкарства, факультети комп'ютерних наук, комп'ютерних технологій, автоматизованих систем управління, діловодства, менеджменту.


Україна
Форум » Професії » Профорієнтація - професії » Оператор компютерного набору і верстки
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Міні профіль
Пошук
Міні-чат
50
Статистика

На сайті сьогодні були:

Наше опитування
Хотіли б ви навчатись у нас ?


Всего ответов: 263
Всего голосовало: 263
м. Червоноград