Меню сайту
Онлайн школа
Медіацентр
Абітурієнту
Все для ПК
Корисні програми
Головна » 2010 » Червень » 12 » Веселі старти
01:16
Веселі старти



9 червня  2010 року в нашому училищі  серед  учнів першого курсу була проведена спортивна гра «Веселі старти» під керівництвом досвідчених вчителів –Кутної О.Є., Мукосєєвої Л.О.,Калиневича О.Я..

 Учні гр..21-22 і гр.23-24 мали нагоду позмагатися у своїй спритності  та проявити командні здібності. Програма була насичена різноманітними естафетами і вимагала енергійності та кмітливості. 

Для участі у «Веселих стартах» команди обрали собі цікаві назви - «Живчик»(гр..21-22, капітан команди Кравчук Оксана) та «Терміти»(гр.23-24, капітан команди Шостак Наталія).


Тепла та дружня атмосфера панувала у спортивній залі. Активна підтримка дітей надихала юних спортсменів  на хороші результати. Спортивна програма була насиченою: стрибки в  мішках , гра з м’ячем, попадання м’яча у кошик та інші. Звичайно, переможцем хотілося бути кожному, але стати ним не так просто. Під час виконання завдань необхідно  не тільки виконувати різні фізичні навантаження, а ще й думати, як краще і швидше впоратися, щоб випередити супротивника. Підібрані завдання були пов’язані з проявом сили, гнучкості, швидкості, витривалості.


Виявилося, що м’яч слухається тільки вправних і спритних, гнучких і рухливих, а переносити кульку вдавалося тільки тим, хто це робив ретельно і швидко. Найцікавішою була естафета «Хто влучніший», яка згуртувала і підбила підсумок змагань.

Мудро і професійно всі естафети оцінювало журі. Враховували форму, девіз команди, пісню та емблему.

Суперники були гідні один одного, рахунок до останнього тримався на рівні,  проте перемога дісталась команді«Терміти» . «Терміти» перемогли, але учасники команди не стали задирати носа, а поділили свою перемогу зі суперниками.


  Вітаємо переможців!

Змагання відбулися у теплій і дружній атмосфері, переможці та призери були нагороджені грамотами. Щиро дякуємо організаторам спортивних змагань -  класним керівникам Плісі Г.Я.,   Михайлюк Г.Т., майстрам Дубецькій Г.Р., Когут Н.В., Петрань Н.В., Кондрасюк Н.Я..

Свято принесло дітям заряд позитивних емоцій, сприяло підняттю настрою, додало бадьорості. Адже рух –це запорука здоров’я, а здоров’я  залежить від способу життя.

 

Проведення такого комплексу фізкультурно-спортивних заходів дає змогу кожній дитині здобути та поповнити необхідні знання про власне здоров’я і засоби його зміцнення, опанувати методику організації змістовного дозвілля, формуватиме в учнів фізичне, соціальне та духовне здоров’я, вдосконалюватиме фізичну та психологічну підготовку до ведення активного довготривалого життя та професійної діяльності.

 

Переглядів: 1226 | Додав: Ares | Теги: змагання, веселі старти, спорт | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Міні профіль
Пошук
Міні-чат
50
Календар
«  Червень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

На сайті сьогодні були:

Наше опитування
Якими мають бути функції класного керівника?


Всего ответов: 110
Всего голосовало: 110
м. Червоноград