Меню сайту
Онлайн школа
Медіацентр
Абітурієнту
Все для ПК
Корисні програми
Головна » 2010 » Листопад » 5 » Самоврядування
01:53
Самоврядування

З’їзд лідерів учнівського самоврядування ПТНЗ Львівської області

21 жовтня 2010 року на базі Львівського вищого професійного училища ресторанного сервісу та туризму відбулися збори Ради учнівського самоврядування ПТНЗ Львівської області. Інтереси нашого училища представляла  учениця групи 9-10 Прихідько Інна.


Зустріч лідерів відбувалася за планом: відкриття засідання, вітальне слово президента Ради учнівського самоврядування ПТНЗ Львівської області, вітальне слово заступника директора з виховної роботи Львівського училища ресторанного сервісу та туризму. Опісля всі учасники зборів обговорювали доповіді і заслуховували кандидатів на посаду президента учнівського самоврядування ПТНЗ Львівської області. Цю посаду з 21 жовтня очолює Вах Анна, учениця ЛПТУ №63.

Збори лідерів відбувалися в Львівському училищі ресторанного сервісу та туризму. У цьому закладі є 2 навчальні ресторани, в яких учні опановують науку обслуговування клієнтів, сервірування столів. Також на базі училища є готель, учнівське туристичне бюро, створене на громадських засадах.

 Громадськими об’єднаннями в училищі керує старостат. Учнівське самоврядування старається організовувати цікаві розважальні програми, уміє долучати усіх учнів до активного дозвілля. Також старостат закладу долучається і до серйозних справ: участь у благодійних акціях, організація толоки та ін.

Претенденти на посаду президента УС ПТНЗ Львівської області виступали зі своїми програмами, обмінювалися досвідом роботи на місцях. Зокрема, у цих програмах основними були такі пункти: профілактика негативних явищ в училищі, робота з дітьми-сиротами, допомога безпритульним, реабілітація наркозалежних, організація та проведення різноманітних акцій, дискотек.

Головне побажання для усіх лідерів учнівського самоврядування – впровадження змін та активна робота на базах своїх училищ.

Сподіваюся, що і в нашому училищі ці побажання будуть взяті до уваги.

 

Учениця групи 9-10 Прихідько Інна

Переглядів: 685 | Додав: Ares | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Міні профіль
Пошук
Міні-чат
50
Календар
«  Листопад 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

На сайті сьогодні були:

Наше опитування
Хотіли б ви навчатись у нас ?


Всего ответов: 263
Всего голосовало: 263
м. Червоноград