Меню сайту
Онлайн школа
Медіацентр
Абітурієнту
Все для ПК
Корисні програми
Головна » 2010 » Червень » 8 » Протокол загальних зборів працівників ВПУ№11
00:25
Протокол загальних зборів працівників ВПУ№11

ПРОТОКОЛ

загальних зборів працівників ВПУ№11 м.Червонограда   від 04 червня 2010 року

Всього працівників 134 чол.

Присутні - 94 чол. Відсутні - 40 чол.

Голова зборів: Тарасенко Н.Ф. Секретар: Борисевич О.В.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

1.   Річний звіт директора ВПУ № 11 м.Червонограда Залівського А.І.

2.   Вибори лічильної комісії для проведення таємного голосування

Слухали:

1. Річний звіт директора ВПУ № 11 м.Червонограда Залівського А.І. (звіт додається)

Виступили:

Вихор Г.П. - викладач, у своєму виступі відмітила, що у звітний період в училищі завдяки директорові Залівському А.І, панував комфортний мікроклімат, всі питання вирішувались і викладачі в усьому відчували підтримку і допомогу. Роботу директора оцінила як задовільну.

Гавронська Н.В. - керівник театру мод, подякувала директору за плідну співпрацю, за те, що він завжди підтримував учасниць гуртка та допомагав у вирішенні всіх проблем, які виникали, саме завдяки його допомозі театр досяг успіхів в виступі на конкурсі „Печерські каштани" в м.Києві, виступах у м.Львові та в м.Червонограді. Роботу директора оцінила як задовільну.

Саврас М.М. - викладач, керівник гуртка, відмітила готовність Андрія Івановича до співпраці, його авторитет серед учнів і працівників, допомогу у вирішенні всіх проблем, що виникають у працівників училища і учнів в процесі навчання і роботи. Оцінка роботи директора - „задовільно".

Волочай Т. , комендант гуртожитку, наголосила на те, що Залівський А.І. постійно приділяє увагу гуртожитку, часто відвідує його, допомагає вирішувати господарські питання, тісно спілкується з учнями, що проживають в гуртожитку, враховує їх пропозиції та побажання в налагодженні побуту та відпочинку. Роботу директора оцінила як задовільну.

Білик О.М., викладач, подякувала директорові за підтримку та допомогу в виготовленні курсових колекцій одягу учнями, що навчаються в групах „Моделювання та конструювання виробів народного вжитку", відмітила співпрацю директора з учнями та викладачами училища, його зацікавленість та небайдужість до учнів і працівників, ініціативність, толерантність та велику працездатність. Роботу директора оцінила як задовільну.

Кутна О.Є., керівник фізвиховання, відмітила постійну увагу директора Залівського А.І. до зміцнення матеріальної бази спортзалу, в даний час вирішується питання ремонту підлоги та заміни склоблоків та проводяться ремонтні роботи в спортзалі, дії господарської служби узгоджені з викладачами фізвиховання, які теж беруть активну участь в ремонті. Протягом навчального року проводилось багато спортивних змагань і в училищі, і в місті, і в області і завжди відчувалась підтримка викладачів і учнів-спортсменів з боку директора, за що ми йому дуже вдячні. Роботу директора оцінила як задовільну.

Войтович В.В., викладач, керівник гуртка, відмітив, що була відремонтована та обладнана майстерня для гуртка, в якій учням створені всі умови для роботи. Зараз існує гарна форма співпраці між адміністрацією і мною, як керівником гуртка, хочеться її продовжити і надалі. Роботу директора оцінив як задовільну.

Ясінська І.Ю., викладач, відмітила спокійну атмосферу в колективі, коли і на роботу і з роботи працівники йдуть з гарним настроєм, а також інтелігентність, порядність, працелюбність Андрія Івановича, його постійну увагу та допомогу в організації позакласних заходів з української мови та літератури. Задала питання: 1. Чи можливо скласти графік ремонту господарською службою навчальних кабінетів на кілька років, щоб викладачам надавати допомогу?

2. Чи буде в училищі працювати художній керівник, який надаватиме допомогу викладачам в проведенні позаурочних заходів? Роботу директора оцінила як задовільну.

Відповідь директора Залівського А.І.:

1.           Художнього керівника будемо шукати такого, щоб активно і продуктивно працював з першого вересня 2010 р.

2. Графік ремонту навчальних кабінетів буде складений і діятитиме з 01.09.2010р.

Тарасенко Н.Ф., соціальний педагог, охарактеризувала роботу директора училища Залівського Андрія Івановича як наполегливу, продуктивну, відмітила його високі організаційнй здібності, доброту. Він не залишав нікого, ні учня, ні працівника, поза увагою, завжди намагався допомогти, підтримати, тому має високий авторитет і в учнівському і педагогічному колективах. Роботу директора оцінила як задовільну.

Слухали:

2. Вибори лічильної комісії для проведення таємного голосування з оцінки роботи директора училища Залівського А.І.

Надійшла пропозиція щодо кількості членів лічильної комісії:

Три чоловіка

Пропозиція щодо кандидатів лічильної комісії: Олійник В.М., Кондрасюк Н.Я.,Лазар М.В.  

Голосували: „за"- 94 чол., „проти" - немає, „утримались"- немає

Ухвалили:

1. Затвердити склад лічильної комісії: Олійник В.М., Кондрасюк Н.Я., Лазар М.В.

Слухали:

Протоколи №1, №2 лічильної комісії від 04.06.2010 р.

 Ухвалили:

1.    Протоколи лічильної комісії від 04.06.2010р. №№ 1 і 2 затвердити

2.     Голосували: „за"- 94 чол., „проти" - немає, „утримались"-немає


  Голова зборів       Тарасенко Н.Ф.

  Секретар зборів    Борисевич О.В. 

 

Переглядів: 2392 | Додав: Ares | Теги: збои, протокол, ВПУ№11 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Міні профіль
Пошук
Міні-чат
50
Календар
«  Червень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

На сайті сьогодні були:

Наше опитування
Хотіли б ви навчатись у нас ?


Всего ответов: 263
Всего голосовало: 263
м. Червоноград