Меню сайту
Онлайн школа
Медіацентр
Абітурієнту
Все для ПК
Корисні програми
Головна » 2010 » Листопад » 29 » День студента
01:01
День студента

Кажуть, що у студентів є два свята – день студента і кожен день. Та ця істина не для нашого студентства. Будні в училищі перетворилися в гамірний вулик, де кожен прагнув вкласти свої творчі ідеї у відзначення Міжнародного дня студента.

Але все по порядку.

Учнівське самоврядування запропонувало усім групам в училищі подати свої ідеї щодо святкування. Кожного засідання старостату усі пропонували безліч варіантів. Із запропонованого зупинилися на конкретних ідеях. Усю організаційну та творчу роботу очолила Прихідько Інна – голова учнівського самоврядування нашого училища.

Одразу з’явилися нестандартне сценарне оформлення концертної програми, проведення учнями третього курсу уроків у першокурсників, карооке.

17 листопада 2010 року в нашому училищі по-справжньому був святковим. Кожен вітав своїх друзів, одногрупників, линули вітання і від викладачів. Несподіванкою для усіх стали радіовітання від старост  груп для свої одногрупників.

Завдяки викладачам Сухінській І.В, Михайлик Г.Т, Плісі Г.Я, Вихор Г.П учні третього курсу – Товариш Х., Палас А., Палига М, Жемела І, Корчак І, Гуменюк Ю. – стали на деякий час справжніми вчителями. Кожен з них підготувався до уроку належно. Навіть учні першого курсу не зуміли розпізнати чи це учні, чи дійсно вчителі. Як на мене, то третьокурсники впоралися із поставленою задачею.

Але всі з нетерпінням чекали обідньої пори – саме тоді має відбутися концертна програма.

Актова зала училища  не поміщала усіх бажаючих споглядати, які ж таланти є в нас.


 І ось очікувана мить – на сцені ведучі у костюмах епохи Середньовіччя. Імператор та Імператриця завітали до нашого училища, аби переконатися, чи справді студенти умію святкувати й веселитися.


 З вітальним словом до студентства звернувся директор училища Залівський А.І. Великою несподіванкою для багатьох було вручення грамот кращим учням за активну роботу в училищі, за успіхи в навчанні, спорті, художній самодіяльності.


Концертна програма була продумана до дрібничок: і сольні виступи молодих співачок нашого училища, і танцювальні номери, і театральне мистецтво, і веселі коломийки. Не обійшлося без конкурсів, участь в яких взяли  вчителі і студенти.

Хороший настрій та посмішки були у кожного присутнього в залі. Навіть не помітили, як швидко пройшов час. На завершення всі учасники концерту вийшли на сцену і виконали спільну пісню (мені здається, що вона може стати гімном нашого училища).


Завершенням цього незабутнього дня була молодіжна дискотека.


Хочеться подякувати усім, хто був причетний до цього святкування. Без вашої допомоги нічого б не вийшло. Я переконана, що наші студенти – НАЙКРАЩІ, що у наших студентів повно творчих ідей, які легко можна реалізувати. Для цього треба лише велике бажання. Тож творчих успіхів усім!

З днем студента!

Будемо чекати нових ваших звершень.

 Ольга Пожар

 

 

 

Переглядів: 1020 | Додав: Ares | Рейтинг: 1.5/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Міні профіль
Пошук
Міні-чат
50
Календар
«  Листопад 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

На сайті сьогодні були:

Наше опитування
Хотіли б ви навчатись у нас ?


Всего ответов: 263
Всего голосовало: 263
м. Червоноград