Меню сайту
Онлайн школа
Медіацентр
Абітурієнту
Все для ПК
Корисні програми
Головна » 2010 » Червень » 1 » "Дельфін" приплив із третім місцем
16:43
"Дельфін" приплив із третім місцем

Зі символічною совою повернулась команда ВПУ №11 "Дельфін" 20 травня. Такий приз учні отримали за третє місце в 11-му чемпіонаті з інтелектуальної гри "Брейн-ринг". Як стверджують учасники, до виходу у фінал вони були зовсім близько, однак львів’янам пощастило трохи більше.

Спочатку проводилися зональні змагання - серед команд Червонограда, Сокаля, Кам’янки - Бузької, Угнова, Рава-Руської. Здобувши перше місце, наша команда отримала право на участь у чемпіонаті. До складу входили: Назар Дубовий (оператор), Ігор Корчак (оператор), Володимир Сенько (оператор), Марія Ігнатенко (кравець), Ольга Буй (бухгалтер), Віра Піонерська (бухгалтер).

"У напруженій боротьбі нам вдалось посісти третє місце, - розповів заступник директора ВПУ №11 Віктор Михайлович Івануса, який готував команду до змагань. - Наші учні були досить сильними, однак і суперники виявились не зі слабких. До виходу у фінал (боротьба за перше місце) не вистачало лише одного бала, нас обійшла львівська команда з рахунком 3:2. За третє місце подарували сову, грамоту, а кожному учаснику дали медаль."

"Запитання були і складні, і легкі, -  пригадує капітан команди Назар Дубовий. - Але дійти до правильної відповіді мало - потрібно ще натиснути на кнопку раніше суперника. Тому часу на роздуми фактично не було. Дуже прикро ставало, коли ми знали відповідь, проте не встигали вчасно натиснути на кнопку. Траплялися й такі запитання, на які не знали відповіді ні ми, ні львів’яни. А на деякі не змогли відповісти навіть присутні в залі викладачі. Гра велася до 3 очок - хто перший їх набере, той і переможець. У деяких випадках долю команди вирішувало Журі. От, наприклад, нам несправедливо не присудили очко: ми  відповіли правильно, просто не дослівно."

"Перед тим, як зіграти у чемпіонаті, команда брала участь у боротьбі за обласний Кубок, - додає В.М.Івануса, - і зайняли друге місце. Гра така ж, як і "Брейн-ринг", тільки на роздуми давали рівно хвилину."

 

27 травня, газета "Вісник" четвер № 20                                           Світлана ФЕДКЕВИЧ

Переглядів: 587 | Додав: Ares | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Міні профіль
Пошук
Міні-чат
50
Календар
«  Червень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

На сайті сьогодні були:

Наше опитування
Якими мають бути функції класного керівника?


Всего ответов: 110
Всего голосовало: 110
м. Червоноград