Меню сайту
Онлайн школа
Медіацентр
Абітурієнту
Все для ПК
Корисні програми
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Пресональний Комп'ютер » Статті » Комп'ютер зависає. З'являється синій екран.
Комп'ютер зависає. З'являється синій екран.
RAFДата: Неділя, 02.01.2011, 00:20 | Сообщение # 1
Сообщений: 55
Репутация: 0
Offline
Якщо ви не бачили «блакитний екран смерті» і не стикалися з цим поняттям, значить, вам повезло. «Блакитний екран смерті» — це екран, який з'являється в Windows ХР в разі виникнення критичної системної помилки.

Помилка може бути викликана некоректною роботою однією з програм, самої операційної системи або несправністю устаткування. «Блакитний екран смерті» має чотири основні секції. Перша секція містить повідомлення про помилку, друга — список завантажених в пам'ять модулів, що працюють некоректно, третя — список нормально функціонуючих завантажених модулів, четверта секція показує поточний стан системного відладчика (Kernel Debugger).

Відомості з «блакитного екрану смерті» можуть бути корисні для усунення причин його виникнення, тому бажано їх записати, щоб можна було проконсультуватися у фахівця або пошукати інформацію про виниклу помилку в Інтернеті.

Якщо ви перезавантажили комп'ютер, а блакитний екран смерті виникає знову, в першу чергу, видаліть всі тільки що встановлені програми, після чого спробуйте скористатися засобом відновлення системи (Пуск Програми —» Стандартні —» Службові —» Відновлення системи).

Якщо система як і раніше працює нестабільно, можливо, справа в недавно встановлених драйверах. Особливо часто «блакитний екран смерті» з'являється при несумісності драйверів відеокарти та програм, що використовують її. Спробуйте видалити їх та встановити заново. У разі, коли навіть це не допомагає, велика вірогідність, що причина збоїв системи полягає в несправності устаткування, причому оперативна пам'ять і відеокарта знаходяться на «лідируючих» позиціях серед потенційних джерел несправності.

Україна
Форум » Пресональний Комп'ютер » Статті » Комп'ютер зависає. З'являється синій екран.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Міні профіль
Пошук
Міні-чат
50
Статистика

На сайті сьогодні були:

Наше опитування
Хотіли б ви навчатись у нас ?


Всего ответов: 263
Всего голосовало: 263
м. Червоноград